artikel

Tack för förtroendet!

Tack för förtroendet!

Jag är fortfarande alldeles överväldigad över det stöd som medlemmarna i vår partiförening har visat mig genom att ge mig förstaplatsen på kommunlistan! Det är en stor ära och en fantastisk glädje för mig att få vara med i arbetet att föra fram vår politik så att norrköpingsborna förstår att vi kan göra skillnad. Det går bra för Vänsterpartiet nu och flera har frågat mig varför. Det beror på att vi driver frågor som är angelägna för medborgarna. Med vår politik kan människor gå från hopplöshet och förnedring till ett värdigt liv. Konkret uttryckt – vi gör det möjligt för människor att få utbildning, jobb och en meningsfull fritid. Vi garanterar en välfärd som är fri från vinster. Men framför allt så tror vi på alla människors lika värde och att det finns en utvecklingspotential hos varje individ.

Jag har nu lämnat mina förtroendeuppdrag i Svenska kyrkan för att kunna satsa helhjärtat på partiet. Men till nästa mandatperiod kommer Monica Ericsson från Linköping och jag att registrera en regional VISK-grupp (Vänstern i Svenska kyrkan) för vi tror båda två att det behövs ett vänsteralternativ där. Och finns det en budget att fördela så ska vi vara med för att se till att resurserna hamnar på rätt ställe och till rätt personer. En rättvis fördelning! Men det ligger tre år framåt i tiden. Nu satsar jag helhjärtat på partiarbetet.MonaoNicklas

Jag har nu lämnat mina förtroendeuppdrag i Svenska kyrkan för att kunna satsa helhjärtat på partiet. Men till nästa mandatperiod kommer Monica Ericsson från Linköping och jag att registrera en regional VISK-grupp (Vänstern i Svenska kyrkan) för vi tror båda två att det behövs ett vänsteralternativ där. Och finns det en budget att fördela så ska vi vara med för att se till att resurserna hamnar på rätt ställe och till rätt personer. En rättvis fördelning! Men det ligger tre år framåt i tiden. Nu satsar jag helhjärtat på partiarbetet.

Vi har en fantastisk partiförening med många engagerade medlemmar! Jag ser fram emot att få arbeta med er alla i valrörelsen. Och som man brukar säga – ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Vi ses på barrikaderna!

Mona Olsson

Kopiera länk