Tack kamrater!

Tack för ert förtroende att få vara Vänsterpartiets oppositionsråd under fyra år framöver! Det känns riktigt bra. Att väljas första gången till ett viktigt uppdrag är stort, men att väljas igen är nog ännu större! Tänk att jag får fortsätta tillsammans med ett mycket taggat gäng – vår KF-grupp. Jag riktigt längtar efter att vi ska få presentera oss i talarstolen på KF:s möte på måndag kväll. Och vi gör det i opposition på ett mycket kraftfullt sätt. Idag har Ricardo lämnat in frågor som ska ställas och besvaras på mötet. Ur ett vänsterperspektiv är det helt ofattbart att S gör en överenskommelse med högerpartierna som öppnar för privatiseringar och minskad valfrihet för våra äldre medborgare. Monajuni2014

Jag är också glad för att även Ricardo fått ert förtroende att fortsätta sitt arbete som politisk sekreterare. Han är ett stort stöd, inte bara för mig, utan för hela partiföreningen.
 

På måndag kväll väljer Kommunfullmäktige Nicklas till ordinarie ledamot i Kommunstyrelsen och redan på tisdag är det skarpt läge där. Jag är mycket glad för att Nicklas fått ert förtroende och jag tror att vi kommer att komplettera varandra i uppdraget. Nicklas är dessutom orädd och djupt förankrad i vänsterpartiets ideologi. Bäva månde alla högerspöken!

Idag har Ricardo och jag packat ned de sista pärmarna från våra rum i majoritetens korridor. Jag har spelat Internationalen på högsta volym för nu försvinner socialismen härifrån.

Vi vann våra väljares förtroende men förlorade makten. Jag är glad att det inte var tvärtom.

/Mona Olsson

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *