Medlemsmöte med diskussion om valplattformen

Under medlemsmötet onsdag den 31 januari hölls en timmes diskussion om V Norrköpings lokala valplattform. Det blev en trevlig och givande diskussion, om formuleringar och om innehåll. Styrelsen tog med sig medlemmarnas synpunkter för att uppdatera förslaget. Valplattformen ska antas på årsmötet den 25 februari, till dess har alla medlemmar en chans att påverka innehållet.

Mona Olsson, oppositionsråd, berättade om läget i kommunpolitiken, och om hur det märks att vi är i ett valår, då tonen är högre och de olika partierna positionerar sig. Styrelsen informerade också om kommande aktiviteter, såsom 8 mars, Jonas Sjöstedts besök i Norrköping, 1 Maj, och East Pride.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *