Hemsidan

 

 

Till dig som har funderat på att bidra till hemsidan: Gör det!  

Du som ännu inte funderat på att bidra till hemsidan: Gör det!

 

Tips:

Skicka tips på artiklar och/eller sidor att länka till från hemsidan. Det skall naturligtvis vara ett innehåll som stämmer överens med vår politik.

Texter:

Har du skrivit något du vill publicera, eller vill du skriva men inte kommit igång. Prova med att publicera på vår hemsida. Innehållet skall naturligtvis stämma överens med dom politiska frågor vi driver.

Bilder och film:

Bilder till hemsidan kan vi aldrig få för många av. Om du deltar i någon av våra aktiviteter, eller råkar gå förbi oss på stan när vi har torgmöte; ta en bild! eller filma en kort sekvens!

Att tänka på: Bilderna skall visa på innehållet i aktiviteten, inte på enskilda individer. Det bästa är att ta en övergripande bild där man ser hur många som deltar och var man är, och om möjligt temat för aktiviteten. Det går bra att ta en närbild på en föredragshållare eller någon av våra förtroendevalda. Tänk på att alla som deltar kanske inte vill synas på hemsidan. Ta absolut inte bilder på barn. Är du osäker så skicka in ändå, vi publicerar inte om det är olämpligt.

Har du andra idéer på hur vi kan göra hemsidan ännu bättre? Hör av dig, skriv eller ring!

Skicka till

[email protected]

mobiltel: 0706 63 70 33

eller   Anna Björkdahl, ordförande

[email protected]

Välkommen med dina bidrag!!