Vänsterpartiet Norrköping

 

I Norrköping styrde Vänsterpartiet från hösten 2006 till hösten 2014, tillsammans med Miljöpartiet och Socialdemokraterna.

Vi hade ett kommunalråd, Kersin Hildebrand, som också var ordförande i Vård och omsorgsnämnden. Hon efterträddes 2011 av Mona Olsson, som nu är kommunalråd i opposition.

Vi var under tiden i styret representerade i alla kommunala nämnder, och innehade då posten som vice ordförande i Arbetsmarknads och Vuxenutbildningsnämnden. Nu finns vi med som ledamöter eller ersättare i alla nämnder utom socialnämnden.

Vi fanns med i ett flertal bolag och stiftelser, såsom Hyresbostäder, Eventfastigheter, Norrköping Airport, Norrköping Vatten och Norrköping hamn och stuveri m.fl. Nu finns vi med i Norrköping Rådhus, Samhälls- och eventfastigheter och Norrköpings Hamn.

 

Ett öppet parti

 

Alla är välkomma till Vänsterpartiet i Norrköping. Vi tycker att var och en skall delta efter förmåga och lust, varje insats, stor eller liten, är värdefull.

Vi har varannan vecka öppna möten i lokalen dit alla är välkomna!

På våra medlemsmöten förs ständiga diskussioner om dom olika aktuella frågor som kommer upp, och alla medlemmar får chans att delta och framföra sina åsikter.

Vid framtagandet av valplattformen hölls flera möten varje månad, där medlemmarna var med i diskussionerna och i besluten.

Ordförande och övriga styrelsen finns tillgängliga om man har frågor, nästan alla dagar på året, vardag som helgdag.

 

 

Kontakta Vänsterpartiet Norrköping?

 

Vänsterpartiet Norrköping

Box 1224

600 42  NORRKÖPING

E-post: [email protected]e

.