Vi är på gång!

Vi har haft aktiviteter vid vår valstuga där några kamrater delade ut flygbladet Arbete åt alla och annat valmaterial. Jag gick förbi där efter att ha deltagit på en annan aktivitet och det hade varit bra.
Valstugan står inne i centrum. Som granne har vi Sossarna som också hade aktiviteter. Bl a en ”valduell” mellan Lasse Stjrnqvist och ett av oppositionsråden.
I vårt viktigaste bostadsområde Hageby hade vi appellmöte. Vi var tre vänsterpartister som pratade om Arbete åt alla utifrån olika aspekter. Lotta Heelge, förstanamn på landstingslistan (och dessutom undersköterska på Vrinnevisjukhuset) utgick från situationen på våra sjukhus och anknöt till vår hälso- och sjukvårdspolitik. Cecilia Ambjörn, förstanamn på vår kommunfullmäktigelista och populär miljöpolitiker pratade om det kommunala perspektivet med vilka olika nya jobb vi arbetar för i kommunen.
Undertecknad utgick från kampanjflygbladet och pratade om 200 000 nya jobb i offentlig sektor som verktyg att öka antalet jobb, förbättra välfärden och sätta igång hjulen i samhällsekonomin.
Även Isa Yalman deltog på mötet, andranamn på kommunfullmäktigelistan och ett känt namn bland alla sina landsmän i Hageby. Många kom fram och frågade honom om vår politik. Dessutom deltog två nya medlemmar Mikael Larsson (AV-nämnden) och Jens Larsson, som delade ut flygblad och diskuterade med folk. Ett mycket lyckat torgmöte.
 
I ett annat bostadsområde, där vi har många väljare delade några kamrater ut vårt lokala valprogram och valsedlar.
Vi kan konstatera att vi har ett aktivt valarbete här i Norrköping.
 
För oss blev det en rejäl skjuts framåt att Lasse Ohly var här dagarna efter den framgångsrika TV-utfrågningen. Det känns bra att vara ute och valarbeta och allfler av oss pratar om ett bra valresultat!
 
Med kamrathälsningar
Kerstin Hildebrand, ordförande i Vänsterpartiet Norrköping

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.