UTMANING!!

Att sköta sin hälsa är väl något vi alla har behov av. Det är därför viktigt med motion och att röra på sig. För att uppmuntra och ge alla ”gubbar” i partiet en orsak att börja träna lite utmanar jag alla män i partiet på tävlingen:

UTMANING!!

 GRABBHALVAN

(den som går i Norrköping)

Den 10:e maj springer, lunkar, går en oerhörd massa gubbar/killar ch män i alla åldrar de 5 kilometrar som loppet är, helst iklädda ringbrynja. Vi kommer dock att föredra tröjor till alla vänsterpartister. Den kanske din partiförening kan bjuda på.

Du betalar själv startavgift men kan få en snygg T-shirt, förutom den utomordentliga upplevelsen att svettas en stund på Norrköpings gator. Efter loppet är det läge att ta en sväng på stans pubar för en god, kall bärs i trevliga kamraters sällskap. För att öka spänningen lovar jag dessutom att bjuda alla Vänsterpartister som slår mig i loppet på den första ölen! (Resten får Ni stå för själva)

Så, ta chansen att spöa en Riksdagsledamot, ställ upp
på den här utmaningen!

Torbjörn Björlund
Riksdagsledamot (v)
[email protected]

 

mer info om grabbhalavan på deras webplats om sista anmälningsdag m.m.

http://www.grabbhalvan.com/index.php?page=norrkoping

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.