Nyhet

Nu har även jag tagit steget in i den nya teknikens tid! Du som vill ha ännu bättre koll på vad ”Din Riksdagsledamot” håller på med kan numera kolla in min nya eleganta blogg:

    
Där kommer jag att med jämna, och säkert även ojämna, mellanrum publicera och kommentera aktuella politiska frågor. Jag kommer inte att sluta skriva mina månadsrapporter, men kanske lite oftare tycka till om aktuella saker. Jag kan inte lova att det i början blir så frekvent, men hoppas komma igång så småningom. Sprid gärna adressen till kamraterna runt om i vårt län.

http://torbjorn.bjorlund.riksdagsvanstern.org  

På återhörande!

Mvh

Torbjörn Björlund
Riksdagsledamot (v)
[email protected]

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.