Demonstrera 1:a maj!

Aldrig har det kännts så angeläget att gå ut och demonstrera 1:a maj.

  

Demonstrera 1:a maj!

Aldrig har det kännts så angeläget att gå ut och demonstrera 1:a maj.

Regeringen håller på att i förslag efter förslag slå undan benen på de sämst lottade i samhället. Det senaste jag hörde var att man vill kräva sjukintyg från första sjukdagen – ännu ett sätt att misstänkliggöra människor. Borgarna har visat sitt rätta ansikte och sin människosyn! De har som utgångspunkt att människorna är av naturen lata och fuskar ohämmat! Istället ser man till att de redan bättre bemedlade medborgarna får lättnader på olika områden – tala om att förstärka klassgränserna! Jag fick tänka länge innan jag kom på något gott att säga om dem. Jo, här är kanske något – de har sett till att vi verkligen har skäl att demonstrera 1:a maj!

Vi möts under de röda fanorna, kamrater!!

 

/Mona

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.