Byt politik – Byt regering

Fackföreningar, kulturföreningar, miljöorganisationer, kvinnoorganisationer, invandrarföreningar och andra föreningar i Norrköping. Ni är alla välkomna att delta i Vänsterpartiets Första Maj-demonstration. Vi hälsar även Dig välkommen som inte är med i någon förening eller organisation men som vill protestera mot det systemskifte som pågår i Sverige sedan den 17 september 2006.

 Välkomna att delta i Vänsterpartiets Första Maj-firande!

Fackföreningar, kulturföreningar, miljöorganisationer, kvinnoorganisationer, invandrarföreningar och andra föreningar i Norrköping. Ni är alla välkomna att delta i Vänsterpartiets Första Maj-demonstration. Vi hälsar även Dig välkommen som inte är med i någon förening eller organisation men som vill protestera mot det systemskifte som pågår i Sverige sedan den 17 september 2006.

 

Skrotande av förmögenhetsskatten, hetsjakt på de arbetslösa, subventionerad städning och barnpassning för de rika, privatiseringar och skattesänkningar är bara några exempel på hur den borgerliga regeringen bedriver en målmedveten överklasspolitik.

Ni kan ha egna plakat, banderoller och affischer. Det finns också möjlighet att hålla egna korta tal på Nya Torget. Vänsterpartiets huvudparoll är Byt politik – Byt regering

Tider under dagen

11:00 Vi samlas inför demonstrationen och det finns möjlighet att hålla kortare tal på Nya Torget.

 12:00 Avmarsch från Nya Torget till Hörsalen.

 12:30 14.30 Tal inne i Hörsalen. Underhållning (musik mm) och huvudtal av Torbjörn Björlund, riksdagsledamot och Kerstin Hildebrand, kommunalråd.

 

 Välkomna!

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.