artikel

Världens bästa välfärd…

#

…utan privata vinster. Det är vad Vänsterpartiet arbetar stark för, och under den slogan anordnades igår en heldag i Hörsalsparken. Där bjöds underhålling av olika slag varvat med politik. Lokala politiker från kommunen, landstinget och riksdagen talade, och fanns tillgänliga hela dagen för frågor och politisk diskussion.

En hel del människor  trotsade på förmiddagen regnet och kom fram för att prata. Ovan Emil Broberg på scenen. Han talar om vilka frågor partiet arbetar för i Landstinget. Emil kandiderar på första plats till Landstingsfullmäktige för Vänsterpartiet.

Irja Berglund talade om hur viktigt det är att just i det här valet rösta på vänsterpartiet. Många utsatta grupper har fått det svårare dom senaste åren och Vänsterpartiet vill verkligen ge dom upprättelse. Irja står som nummer tre på listan till Kommunfullmäktige.

 Jon Hauge Evaldsson och hans vänner underhöll med riktigt tuff och underhållande estradpoesi.

#

#

Regnet avtog under eftermiddagen och när Mofaza(Anjo och Milo) drog igång med riktiga raptakter strömmade en hel del publik till. Nedan.

Lotta Heelge kämpade tappert i värmen vid grillen. Många ville ha korv och många ville prata politik. På bilden också Monica Eriksson, distriksstyrelsen, i samspråk med väljare.

Förutom ovan nämnda politiker talade också bl.a. Linda Snecker, Torbjörn Björlund, Kertin Hildebrand, Ricardo Olivares och Monica Eriksson.

#

Kopiera länk