artikel

Debatt på Bright East med Linda Snecker.

Linda Snecker deltog den 29 maj i en debattkväll anordnad av Bright East. Bright East är ett nätverk bestående av East Sweden, Östsvenska handelskammaren, rekryteringsföretaget Skill m.fl., som samverkar kring regional utveckling, i skolan och ibland företagare.

Linda på BrightEastw

 

Denna kväll anordnades en debatt med temat politik, ”Politik för bövelen”. Inbjudna förutom företagare och intresserade medborgare var ett antal politiker från PolitikförBövelenwNorrköping och Linköping. Gästerna bjöds på tilltugg, och politisk debatt mellan representanter från samtliga politiska partier. Ämnena fokuserade mest på företagande och företagare, men även på skolan. Frågan varför man blir politiker ställdes, och publiken bidrog med frågor med blandat innehåll. Det hela tilldrog sig på Kammarforum i Norrköping.

Denna kväll anordnades en debatt med temat politik, ”Politik för bövelen”. Inbjudna förutom företagare och intresserade medborgare var ett antal politiker från Norrköping och Linköping. Gästerna bjöds på tilltugg, och politisk debatt mellan representanter från samtliga politiska partier. Ämnena fokuserade mest på företagande och företagare, men även på skolan. Frågan varför man blir politiker ställdes, och publiken bidrog med frågor med blandat innehåll. Det hela tilldrog sig på Kammarforum i Norrköping.

 

De politiker som deltog var Christian Gustavsson (m), kommunalråd i Linköping, Muharrem Demirok (c), kommunalråd i Linköping, Jakob Björneke (s), oppositionsråd i Linköping, Linda Koskinen (mp) fritidspolitiker i Norrköping, Mathias Sundin (fp), oppositionsråd i Norrköping, Linda Snecker (v), fritidspolitiker i Norrköping, Jonas Andersson, fritidspolitiker i Linköping och Elvira Vibeck (kd) politisk sekreterare i Norrköping.

 

”Det är inte det vanligaste sättet för Vänsterpartiet att synas, men det är viktigt att visa på vår breda politik. Kändes som att valrörelsen nästan började redan där”, säger Linda.

Från styrelsen satt Lucas de Vivo i publiken, och dessutom fanns från vänstern representanter från VSF (Vänsterns studentförbund).

Linda fotoBrightEast
Foto: Bright East
Lucas m.fl. VSF fotoBrightEast
Foto: Bright East
Kopiera länk