Val 2022

Valrörelsen är igång!

Nu är det valrörelse och man kan träffa Vänsterpartiets företrädare på alla möjliga platser runt om i Norrköping, vid valstugan varje eftermiddag, på olika debatter, vid flygbladsutdelningar och vid bokbord.

Vid valstugan med delar av kommunfullmäktigegruppen.
Vid valstugan en mycket regnig dag.
Vid valstugan Elin och Kerstin
Vid valstugan Bengt
Bokbord på Komvux tidigt en förmiddag

 

Det är också mycket digitalt valarbete:

VÄLFÄRD BYGGER TRYGGHET
Tryggheten ska stärkas genom fler närpoliser och väktare. Men än viktigare är att stärka socialtjänst, föreningsliv och fritidsgårdar. Viktigast är att förstärka skolan och se att alla barn får rätt till förskola. Då kan alla unga få en bra utbildning och därmed goda möjligheter i framtiden. Så kan vi se till att det inte finns en massa arga, desperata unga män utan framtidshopp som gängen kan rekrytera. Så kan vi knäcka brottsligheten och bygga trygghet.
https://norrkoping.vansterpartiet.se/…/debattartikel…/

 

Kopiera länk