Val 2022

Ali Esbati i Navestad på måndag 5/9

 I morgon, måndag 5 september besöker en av Vänsterpartiets mest profilerade politiker, Ali Esbati – ekonomiskpolitisk talesperson Norrköping.

Han kommer att besöka Navestad, en stadsdel som skakades av upplopp i påskas. På plats besöker Ali och gruppledare Nicklas Lundström först ”Portalen”. Det är Hyresbostäders satsning för att hjälpa personer att komma närmare arbetsmarknaden. Sedan bjuds pressen i till en pressträff om de förslag vänstern går till val på för just  Navestad. Pressen är också inbjuden att vid intresse tillsammans med Ali besöka Vänsterpartiets ringstuga där medlemmar sitter och ringer till väljare.

Pressträff 16.00: Navestadspaketet, Ringdansen centrum.
Pressbesök 16.45: Vänsterpartiets ringstuga, Kungsgatan.

Nicklas Lundström kommenterar:

–   Vi är väldigt glada att Ali kommer på besök mitt i valrörelsen. Att vi väljer Navestad beror på att vi ser oss som representanter för människorna där och att det faktiskt är ett område som kommunen struntat i samtidigt som man satsar på nya fina byggprojekt i innerstan. Och så klart för att påskupploppen aldrig får upprepas.

–  Vi kommer att presentera våra konkreta förslag för Navestads framtid och hur vi kan se till att medborgarna där får samma möjligheter och samma del av skattepengarna som andra norrköpingsbor.

Kopiera länk