Kommunfullmäktige

Sista fullmäktige för mandatperioden

Idag var det kommunfullmäktige för mandatperioden och sista gången med det här gänget! Den 17 oktober är det första mötet med det nya fullmäktige och då stärks vänstern i Norrköping med ytterligare ett mandat!
Stort tack till Mona Olsson, Lottie Broman, Olof Carlstein och Kerstin Hildebrand som gjort sitt sista möte för denna gång!
Själva mötet var kort. Men det är ändå anmärkningsvärt att vi vänstern var ensamma om att vilja behålla de öronmärkta pengarna till klimatinvesteringar, inte ens MP röstade med oss. Samt att kommunen nu ska betala för de borgerliga vigselförrättarnas resor runt om i kommunen. Det tycker vi faktiskt inte är en utgift som skattebetalarna ska stå för i dessa nedskärningstider.
Fr.v. Annika Kaiser, Lottie Broman, Elin Melander, Mia Mattsson, Olof Carlstein, Nicklas Lundström, Kerstin Hildebrand, Mona Olsson, Helen Appfjord Wylde och Marcus Posada.
Kopiera länk