artikel

Flamman – nu viktigare än någonsin!

Sveriges rödaste och vassaste vänstertidning behöver din hjälp innan 30 september. Vi kan konstatera att valet blev en katastrof och att den borgerliga mediedominansen syntes glasklart – i val av fokus, vinklingar och kampanjjournalistik av värsta sort.

…Därför är det nu viktigare än nånsin att bygga ut Flamman och för att kunna göra det behöver vi fler prenumeranter. Flamman är idag i en situation som gör att vi mycket snabbt behöver 300 betalda prenumerationer innan den 30e september. Därför vänder vi oss till dig som Flamman-vän och ber dig göra följande:

a) Lös och betala en prenumeration på Flamman innan 30e september

b) Om du redan har en prenumeration – ge bort och betala en prenumeration på Flamman.   Kampanjpris fram till 30e september: 6 månader för 175 SEK (ord pris 295)   Gör på något av följande sätt: 1) sätt in summan på vårt Plusgiro-konto 84 72 03-7 (alternativt på PlusGiro-konto 60091-6 om du får problem med att banken vill ha ett OCR-nummer) och skriv prenumerationsavgift mejla oss sedan på [email protected] vem som ska ha prenumerationen (namn, adress, e-post, telefon) och att du betalat direkt till vårt PG-konto samt vilket datum du gjorde det.   2) anmäl dig via mejl på [email protected] så skickar vi en faktura till dig som vi ber dig betala omedelbart. Skriv vem som ska ha prenumerationen (namn, adress, e-post, telefon) och vem som ska betala fakturan (om det är en gåva).

Sprid gärna informationen till vänner och bekanta på och utanför Facebook.

Kopiera länk