artikel

Uppmaning till alla partimedlemmar – Nominera!

 

Den 19 februari har vänsterpartiet i Norrköping årsmöte. Då kommer vi bland annat att välja nytt kommunalråd, ny styrelse och ombud till distriktsårskonferensen. Vi vill uppmana alla partimedlemmar att nominera lämpliga kandidater till uppdragen. För att valberedningen ska kunna behandla nomineringarna måste de vara oss tillhanda senast måndag 13 februari.

 

Kommunalråd

Vänsterpartiet i Norrköping behöver välja en efterträdare till vårt avgående kommunalråd Kerstin Hildebrand. Nominera kamrater som du anser skulle klara att företräda partiet på det viktiga förtroendeuppdraget på ett bra sätt.
 .
Styrelsen
Samtliga väljs på 1 år. Vi väljer ordförande och kassör i separata val. Den nuvarande styrelsen ser ut på följande sätt: Nicklas Lundström (Ordförande), Charlotta Andersson (Kassör), Ledamöter: Kerstin Hildebrand, Ricardo Olivares, Lelle Karlsson, Linda Snecker, Annika Kaiser, Ersättare: Lottie Broman, Camila Bahto, Per Gawelund. Självklart är det bra om de nominerade är tillfrågade.
 .
Ombud till distriktsårskonferensen
Den 31 mars hålls Vänsterpartiet Östergötlands distriktsårskonferens i Norrköping. Norrköpings partiföreningen får skicka 14 ombud. Bland annat så kommer distriktets verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, ekonomi och landstingsgruppens och östsams rapporter att behandlas. Vi kommer också att välja distriktsorförande, distriktsstyrelse och behandla inkomna motioner. Självklart är det bra om de nominerade ombuden är tillfrågade.
 .
Det formella nomineringsstoppet för alla valen är i början av årsmötet 19 februari men nomineringar inkoma efter den 13 februari kommer inte att kunna behandlas av valberedningen. Nominera till valberedningen via mail eller telefon:
 .
Irja Berglund (sammankallande) – [email protected] – 073-4038190
Maija Rantanen – [email protected] – 070-1757673
Juan Perez Leyton – [email protected] – 076-0694864

/Valberedningen

Kopiera länk