• Hem
  • Engagera dig
sida

Engagera dig

Budget 2024 plan 2025-2027:

VÅRT FÖRSLAG TILL KOMMUNBUDGET
Vänsterpartiets förslag till Kommunbudget för 2024 har nu presenterats! Vår högsta prioritering är att stoppa högerns och SD:s välfärdsslakt. Vi skyddar helt skola, äldreomsorg, socialtjänst, kultur och fritid samt Kompetensförsörjningsnämnden från nedskärningar. Läger ute i skolorna och äldreomsorgen är alldeles för tufft för några ytterligare neddragningar! Vi finansierar detta genom sänkta politikerlöner, att lägga ner flygplatsen och använda en liten del av kommunens stora sparkapital. Du kan läsa hela förslaget ovan. (klicka på bilden!)

 

Budget 2023

 

Stöd valfonden!

Vill du stötta valrörelsen men har svårt att få ihop tiden för att stå i valstuga eller ringa?
Om du då har ekonomi för det kan du
swisha: 123 671 40 75 .
Märk betalningen med ”valfond”.

Alla pengar kommer oavkortat att gå till utökad digital annonsering mot våra främsta målgrupper i de södra statsdelarna, centrum och Skärblacka!

Läs det senaste exet av vår tidning Vänstern i Norrköping:

Läs vår masstidning Vänstern i Norrköping: 

Klicka på bilden för att läsa Masstidningen ”Vänstern i Norrköping”


Håll dig uppdaterad om vad som händer i Vänsterpartiet Norrköping, våra politiska frågor och evenemang vi anordnar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Du behöver inte vara medlem i Vänsterpartiet för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet riktar sig till den politiskt intresserade med hjärtat till vänster. Det är enkelt att börja prenumerera på vårt nyhetsbrev,  fyll i formuläret nedan. Du kan när som helst avsluta prenumerationen genom en länk i varje utskickat nyhetsbrev.

Aktuellt i politiken.

Läs vårt förslag på tilläggsbudget okt 2021:

Läs vårt förslag till budget 2022-2025:

 

Läs vår tilläggsbudget för Norrköpings kommun 2021, ”Vänsterpolitik i kristid”

Följ vårt arbete i Kommunfullmäktige: 

Stöd V Norrköping

 

 

Kopiera länk