Medlemsmöte

Medlemsmöte med rapporter och information

Vänsterpartiet Norrköping höll medlemsmöte onsdagen den 20 maj. Det innehöll mycket information om partiets arbete, och rapport från politiska sekreteraren om vad som är på gång i kommunen, samt om läget i regionpolitiken.

Deniz pratade om 1 majfirandet och arbetet kring det. Hon ville veta vad medlemmarna tyckte så alla som var närvarande fick berätta om sina upplevelser, fördelar och nackdelar. Alla var i stort sätt nöjda men konstaterade att vi haft otur med vädret. Festen på kvällen, som var ett helt nytt arrangemang, upplevdes också som mycket lyckad och trevlig.

medlm20majDeniz
Deniz Tütüncu, styrelsen (vice ordförande)

Ricardo berättade om det politiska läget i kommunen, speciellt om dom aktiviteter som varit kring beslutet om att lägga ner Träffpunkterna för äldre. Vänsterpartiet Norrköping har synts mycket, i media och på stan. Mona Olsson har intervjuats i flera media.

medlm20majRicardo
Från vänster: Peter Butros, ordförande, Nathalie Theander, styrelsen, Ricardo Olivares, politisk sekreterare och Kerstin Hildebrand, veteran.

Nicklas berättade om arbetet i Regionpolitiken.

medlm20majNEL
Från vänster: Anna Björkdahl och Nicklas Lundström, styrelsen

Anna berättade om en försöksverksamhet som är på gång. Lokala grupper, s.k. stadsdelsansvariga, ska träffas regelbundet för att skapa möten och aktioner i sin egen stadsdel. En grupp är på gång att ta form i Åby.

medlm20majAnna
Anna Björkdahl, styrelsen (sekreterare)

Jenny presenterade det internfeministiska arbetet, där hon är ansvarig.

medlm20majJenny
Till vänster: Jenny Matsson, styrelsen

Nathalie berättade bl.a. om den kommande sommarfesten, med tema Palestina och ”Ship to Gaza”, lördagen den 6 juni.

medlm20majNathalie
Nathalie Theander, styrelsen
Kopiera länk