Medlemsmöte

Medlemsmöte. Info från Anders Neergaard, programkommissionen.

På onsdagens medlemsmöte fick vi en genomgång av hur diskussionerna och tankarna går kring arbetet med partiprogrammet. Anders Neergaard som sitter i programkommissionen inledde med att påminna oss om att Vänsterpartiets grund är medlemmarna, partiprogrammet och stadgarna. Stärk den generella välfärden

På onsdagens medlemsmöte fick vi en genomgång av hur diskussionerna och tankarna går kring arbetet med partiprogrammet. Anders Neergaard som sitter i programkommissionen inledde med att påminna oss om att Vänsterpartiets grund är medlemmarna, partiprogrammet och stadgarna. 

Efter det gick han igenom olika sätt att arbeta för att få ut politiken, bl.a. strategier, begrepp och formuleringar, och pekade på dom stora problem i samhället som vi har att ta tag i och arbeta med. Medlemmarna ställde frågor.

 

Mona Olsson berättade om månadens sammanträde i kommunfullmäktige, och om hur införandet av lagen LOV klubbades. Hon sa att debatten stundtals varit väldigt otrevlig och att stämningen i lokalen kändes obehaglig.

Nicklas Lundström redogjorde, en aning upprört, för sina upplevelser av  kf-sammanträdet. Han var fortfarande arg och besviken.

Ricardo Olivares informerade om planerna för vår fortsatta kamp mot LOV. Bl.a. kommer vi att bjuda in till Öppet Hus  och vi kommer att ha fleranicklaslumedlemsmötejanaktioner på stan den närmaste tiden. Han framhöll att det är viktigt att medlemmarna sluter upp, så den som gärna vill vara ute och jobba aktivt nu i februari o mars bör höra av sig till Ricardo eller Mona nu.

Ricardo Olivares informerade om planerna för vår fortsatta kamp mot LOV. Bl.a. kommer vi att bjuda in till Öppet Hus  och vi kommer att ha fleraaktioner på stan den närmaste tiden. Han framhöll att det är viktigt att medlemmarna sluter upp, så den som gärna vill vara ute och jobba aktivt nu i februari o mars bör höra av sig till Ricardo eller Mona nu.

MonaOlsson

 

 

 

 

 

 

Mötet fortsatte med en del formalia.

Torbjörn Andersson från Mjölby berättade om det kommande Endometriosforum som kommer att hållas på ABF Bergslagsgården den 27 februari. Det är ett heldagsevenemang som börjar redan kl.9 och det ska hålla fokus på kvinnors hälsa. För mer info om det kontakta Torbjörn, Annika Kaiser eller Amra Bajric.

Peter tackade för ett bra möte.

medlemsmötejan16

 

Kopiera länk