Välkommen till Feministiskt Forum 2008!

Den 9-10 februari 2008 kommer Feministiskt Forum att gå av stapeln på ABF-huset i Stockholm. Det är det tredje forumet som vi i Vänsterpartiet, tillsammans med flera andra feministiska organisationer, tagit initiativet till.

 Den 9-10 februari 2008 kommer Feministiskt Forum att gå av stapeln på ABF-huset i Stockholm. Det är det tredje forumet som vi i Vänsterpartiet, tillsammans med flera andra feministiska organisationer, tagit initiativet till. Under Feministiskt Forum 2007 hade vi ca 300 besökare och nästa forum kommer säkert att bli ännu mer välbesökt. Vi vet redan nu att vi kommer att vara ännu fler deltagande organisationer och ett ännu tyngre program än tidigare år.

För mer information:
http://feministisktforumsthlm.se

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.