• Hem
  • Bli aktiv och b...
sida

Bli aktiv och bli medlem

Vänsterpartiet arbetar för ett jämlikt samhälle.
Men för att det ska bli möjligt så behöver vi all hjälp som vi kan få. Därför behöver vi dig. Alla kan faktiskt bidra med någonting. Och tillsammans kan vi förändra samhället på riktigt. Här finns några förslag på saker som du kan göra för att bidra!

Dela oss! Gilla oss!

En mycket enkel sak som du som vill hjälpa oss att sprida vårt politiska budskap kan göra är att gilla och dela våra inlägg i sociala medier. Det är faktiskt en stor hjälp. Tillsammans når vi till så många fler människor som kan intressera sig för att komma med i arbetet för ett jämlikt samhälle. Så tänk på att alltid dela och gilla Vänsterpartiet Norrköpings inlägg i sociala medier.

Men vi vill ju förstås allra helst att du också skriver en liten glad kommentar om vår politik. Ge dig gärna in i debatter och diskussioner i våra kanaler. Ju fler vi är som pratar om jämlikhet och rättvisa desto bättre
Det hjälper oss också att få fler att se det arbete som vi gör gemensamt!

Vid valstugan Bengt

Politik är alltid roligare tillsammans. Kom och delta på någon av alla våra aktiviteter. Vi ordnar allt från seminarier och flygbladsutdelningar till demonstrationer och trevlig samvaro och en del fester.
Välkommen! 

Det går att förändra världen om man vill.
Fast knappast ensam. Ska det bli ordentligt gjort måste vi göra det tillsammans. Vänsterpartiet behöver fler medlemmar.

Välkommen till Vänsterpartiet!

Kopiera länk